onsdag 19 augusti 2009

Ooooooonsdaag!

Var på bio igår med Filip och Oscar, det var sköööj! Haha, vi är roliga, sköna, klockrena och bäst! Tog en tripp på donken först där jag omedvetet tog en jävla massa socker istället för salt. Men påsarna såg så extreamt stora ut för att vara salt så innan jag hällde på låste jag på förpackningen och där stod det Suger! Och då ser jag att Oscar precis är på väg att hälla sockret över pommesfriten! Snäll som jag är tar jag tag i sockret fort som fan, vilket Filip tyckte var synd. Så jag fick gå och hämta nytt salt! De har ju ändrat formen på en del ställen, det är inte så lätt!

Sedan såg vi Sommaren med Göran, den var riktigt, riktigt rolig! Det var så mycket skojiga kommentarer och scener att man knappt kommer ihåg allt roligt som sas! Ann Ahl var det som satte sig mest på mig och det som folk skrattade mest åt. Haha! Se den, se den, se den!!

Hoppas ni får kuk ikväll! Själv ska man spela fotboll, nej, sitta på bänken och titta på fotboll! Jag är lycklig att ryggen är bra, eller bra och bra, den gör inte så jävla dödsont längre. Igår fick jag lång och skön massage av Oscar, svalde en äckelalvedon och sov med värmekudde! Vaknade utan värk, det gör fortfarande lite ont! Men får väl proppa i mig alvedon och smörja in med värme innan jag drar på fotboll!


Nu en stor och jobbig fråga!! VAR ÄR MINA FOTBOLLSSKOR?!?! VAD ÄR MINA BENSKYDD??!?! VAR ÄR MINA MATCHSHORTS?? Strumporna har jag koll på, resten blir ett mysterium att hitta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar