måndag 24 augusti 2009

Bosön

För er som är lite tröga. Har börjat på Bosön IdrottsFolkhögskola, jag lämnar SMOP 06 bakom mig och lever nu mera med IL 1-1 and I löööv it!! Skolan ser inte ut som ett konsentrationsläger utifrån och en fiskebod inuti, utan det är en cool jävla multihall med en sjukt stor konstgräsplan, som går att förvandla till innebandyplan, handsbollsplan och allt möjligt, coolt! En utomhuskonstgräsplan är på väg, klar om två veckor och dem har sått en naturgräsplan. Det är tuffare än fiskebodar inne i en toalettbyggnad! Pool, gym och havet precis intill!

Klassen består av 19 killar och sju tjejer, inga himla D och N som skriker och bråkar sönder dagarna. Inga tråkgungar som sitter på bänkarna på idrotten och ser på, tror jag inte i alla fall!!

Imorgon har jag noll koll på vad som händer, dem har gett alla tre olika bussar och busshållplatser, därifrån ska vi sedan ta oss till Bosön. Spännande!

Nästa vecka ska vi paddla och tälta i fyra dagar, i Oktober är det tävlingar mot Lillsved, SM i fotboll och skidvecka! Så kunde man välja massagekurs och massa roligt grej!

ÄLSKAR BOSÖN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar